Inköpskorg
Inköpskorgen är tom
Gå till inköpskorgen

Produkter mot...

Finn ditt skadedjur

Bladlus eller spinnkvalster? Gråmögel eller mjöldagg? Skadegörare är ofta mycket små och svåra att se.

Sök via bilden

Sök via kategori

Handelsvillkor

Endast Sverige
Produkter och priser på nyttodjur.se gäller endast leveranser inom Sverige. Produkter kan inte beställas för leverans till utlandet.
(Leverans i Danmark: www.nyttedyr.dk )

Leverans
Alla priser är inklusive moms, frakt/leverans samt alla andra påslag. Produkter som är beställda senast söndag kväll skickas per post tisdag (undantag ev. helgdag) följande vecka. Varorna sänds med varubrev från Malmö/Helsingborg tisdag och leveranstiden är beroende av postens leveranstid från Malmö/Helsingborg - till av Er angiven adress i Sverige. Det är inte möjligt att erhålla fakturan (kontraktet) samtidigt med beställning via webbsidan.  

Ångerrätt
På alla produkter, som inte innehåller levande nyttodjur (böcker, video etc.) är du säkrad 14 dagars returrätt gällande från och med mottagardatumet. Du kommer då att få dina pengar i retur direkt efter att Du returnerat varan. Används ångerrätten, skall varan returneras i samma skick och mängd, som vid mottagandet. Köparen betalar fullt ut för returfrakten. Produkter som innehåller levande nyttodjur (rovkvalster, parasitsteklar, nematoder etc.) är undantaget från ovanstående.

Kom därför ihåg att noga planlägga beställningen av nyttodjur, så att du är hemma vid mottagandet och kan sätta ut nyttodjuren direkt.

Reklamation
Biobasiq Sverige AB garanterar produkternas kvalité. Ev. reklamation på nyttodjuren skall göras senast dagen efter mottagandet och kan göras per e-mail till
info@nyttodjur.se. I samband med reklamationen skall faktura – eller ordernummer anges.
alla övriga produkter är det 2 års reklamationsrätt, dock kan reklamationsrätten inte överstiga produktens naturliga hållbarhet. Används reklamationsrätten kan produkten antingen sändas till Biobasiq Sverige AB, eller levereras personligen på nedanstående adress.
Om reklamationen godkännes sker följande:
1. Biobasiq Sverige AB byter ut produkten eller
2.
om om inte detta är möjligt betalar Biobasiq Sverige AB tillbaka köpesumman plus ev. fraktkostnader.

Betalning
Alla produkter i nyttodjur.se nätbutik betalas med visa-, visa electron, master-, maestro eller jcb kreditkort. Betalningar med dessa kreditkort är den säkraste betalningsformen på nätet, där du som brukare är säkrad till 100 % mot svindel. Vid betalning med betalningskort säkras godkännande hos PBS, men beloppet dras INTE från ditt konto förrän dina produkter har levererats. Alla betalningstransaktioner är krypterade. Dina kreditkortdata finns ej kvar efter att köpet är avslutat.

Persondatapolicy
Det göms inte cookies på användarens pc. Det registreras inte personliga upplysningar i en logfil. Vi sparar endast de upplysningar, som är nödvändiga för att genomföra din beställning - som namn, adress, e-mail och varudata som rör din beställning. Personupplysningar som blir överförda är krypterade. Upplysningarna blir sparade i 5 år och är inte krypterade. Alla upplysningar blir behandlade strängt konfidentiell och blir inte vidaregivet till tredje part. Som registrerad har du alltid möjlighet till insyn och du kan bestrida mot en registrering med hänsyn till reglerna i Persondatalagen.

Biobasiq Sverige AB, Sofielundsvägen 71, 214 34 Malmö, info@nyttodjur.se, tel: 0703 03 52 33 
Organisationsnummer: SE 556654-992801

© 2021 Borregaard Bioplant ApS